stages

activiteiten

De stages van de "Ferme du Bonheur" te Sommière nabij Dinant, vinden plaats in een landelijk domein van 20 ha omringt door bossen en weiden.

Tijdens de vakantiestages kunnen we, in een zeer comfortabele inrichting, een 20 tot 40-tal kinderen van 5 tot 13 jaar ontvangen.

De stages van de "Fermes du Bonheur" geven kinderen de mogelijkheid de boerderijwereld te ontdekken, de natuur te kennen, het leefmilieu beter te leren begrijpen en zich te ontplooien in een prachtig omgeving.

De kinderen, omringd door gespecialiseerde monitoren, ontdekken de verschillende kanten van het leven op de boerderij (verzorging van dieren, werken op het veld, Yoghurt maken, brood maken, ...), de wereld waarin ze leven (kennismaking met de dierenwereld, met de natuur, met de sterrenkunde,...) en het werel van de duurzaam kracht.

De kinderen kunnen er PAARDRIJDEN en verschillende sporten beoefenen:
voetbal, basket, enz. en ook muziek maken, knutselen, schilderen en pottenbakken.
Langs de andere kant, kunnen de kinderen, door verschillende toeristische uitstappen, een zeer rijk regionaal patrimonium ontdekken. De avonden worden opgevuld met ontspannende activiteiten.

Veiligheidsnormen conform aan de wetgeving van kinderopvang en volwassenen aanvaarden door de brandweer van Dinant.

Fotogalerij
B I D

 

 LES FERMES DU BONHEUR asbl  |  Rue de Rostenne, 1 - 5523 Dinant  |  TEL 02 / 374 02 34  |  info@fermesdubonheur.be
Natura Belgica

Dit project is door het steun van Natura Belgica vzw opgerichte

nlversion française